Concerten

Hieronder vind je een overzicht van leuke concerten, die we waarschijnlijk zullen bijwonen.

Avond van de Filmmuziek

29 maart 2019 — Amsterdam
Dit is het grootste concert over filmmuziek in Nederland en wordt altijd voor televisie opgenomen. Dit jaar zullen ze voor de vijfde editie in plaats van drie concerten in ‘Het Concertgebouw’ in de veel grotere Ziggo Dome optreden. Je kunt hier over de laatste twee edities lezen. Uiteraard zal Soundtrackwereld voor de derde keer aanwezig zijn.

Zie voor meer informatie: http://avondvandefilmmuziek.nl/


Joe Hisaishi Symphonic concert

5 mei 2019 — Praag, Tsjechë

Film Music Prague heeft een nieuwe samenwerking met de Japanse componist Joe Hisaishi voor een concert op 5 mei aangekondigd.

Voor meer informatie, zie onze eigen aankondiging.


Harry Potter and the Goblet of Fire In Concert

9-12 mei 2019 — Rotterdam
Harry Potter-concerten, waar je de film kunt bekijken met een orkest dat de muziek speelt, zijn enorm populair in Rotterdam en nu is het tijd voor de vierde film. Ze zijn behoorlijk snel uitverkocht, maar we hebben kaartjes voor 11 mei weten te bemachtigen. Als je nieuwsgierig bent naar deze concerten, hebben we er hier over geschreven.

Zie voor meer informatie: https://www.rotterdamsphilharmonisch.nl/nl/harrypotter


Krakau Filmmuziekfestival

14-21 Mei 2019 — Krakau, Polen
 We hebben van de vorige edities erg genoten, zoals te lezen is in onze Krakau FMF verslagen en we kijken uit naar de volgende editie.

Voor meer informatie over dit festival zie onze aankondiging.


Fimucité

20-29 september, 2019 – Santa Cruz Spanje
Er is elk jaar een prachtig filmmuziekfestival op het Spaanse eiland Tenerife. Allerlei concerten kunnen dan worden bijgewoond. De eerste drie concerten zijn al aangekondigd.

Zie voor meer informatie: http://fimucite.com


Mocht je op zoek zijn naar een concert dat hierboven niet bij staat, kun je altijd op de website Movies In Concert kijken. Op deze website zijn de meeste concerten over filmmuziek wel te vinden.