Concerten

Hieronder vind je een overzicht van leuke concerten, die we waarschijnlijk zullen bijwonen.

WAD Live

augustus – december 2019 — Nederland
Dit concert toont scènes uit de documentaire Wad, terwijl Het Noordpool Orkest onder leiding van Reinout Douma de muziek, oorspronkelijk geschreven door Martin Fondse en bewerkt door Reinout Douma, samen met veel improvisatie, ten gehore brengt. Soundtrackwereld zal op 8 september bij het concert in Assen aanwezig zijn.

Voor meer informatie zie:   http://noordpoolorkest.nl/wad-live/


Fimucité

20-29 september, 2019 – Santa Cruz Spanje
Er is elk jaar een prachtig filmmuziekfestival op het Spaanse eiland Tenerife. Allerlei concerten kunnen dan worden bijgewoond. Voor meer informatie zie onze aangekondiging of http://fimucite.com.


Harry Potter and the Order of the Phoenix In Concert

16-19 januari 2020 — Rotterdam, Nederland
Harry Potter-concerten, waar je de film kunt bekijken met een orkest dat de muziek speelt, zijn enorm populair in Rotterdam en nu is het tijd voor de vijfde film. Als je nieuwsgierig bent naar deze concerten, hebben we er hier over geschreven.

Zie voor meer informatie: https://www.rotterdamsphilharmonisch.nl/nl/harrypotter


Film Music Prague 2019

30 jan – 3 Februari 2020 — Praag, Tsjechië
Data voor de 8e editie van dit festival zijn bekend. Op dit moment zijn er nog geen details bekend over het programma en de gasten. We waren in het verleden al aanwezig en je kan hierover terug lezen in onze Film Music Prague verslagen

Voor meer informatie over dit festival zie http://filmmusicprague.com/?lang=en


Avond van de Filmmuziek

9 oktober 2020 — Amsterdam, Nederland
Dit is het grootste concert over filmmuziek in Nederland en wordt altijd voor televisie opgenomen. Dit jaar wordt het voor de tweede keer gehouden in Ziggo Dome. Je kunt hier over de laatste edities lezen. Uiteraard zal Soundtrackwereld aanwezig zijn.

Zie voor meer informatie: http://avondvandefilmmuziek.nl/


Mocht je op zoek zijn naar een concert dat hierboven niet bij staat, kun je altijd op de website Movies In Concert kijken. Op deze website zijn de meeste concerten over filmmuziek wel te vinden.