Concerten

Hieronder vind je een overzicht van leuke concerten, die we waarschijnlijk zullen bijwonen.

Star Wars in Concert – A New Hope

27 maart – 1 april 2018 — München, Duitsland
Op veel plaatsen in de wereld wordt de eerste Star Wars film getoond met live orkest. Soundtrackwereld gaat naar het concert op 1 april in München.

Voor meer informatie zie: https://www.gasteig.de/veranstaltungen/star-wars-in-concert-eine-neue-hoffnung.html,v48922


Game of Thrones Live Concert Experience

mei – oktober 2018 — Europa and Amerika
We hadden een fantastische ervaring in 2017 tijdens Game of Thrones Live Experience in New York. Door het grote succes wordt de show voortgezet in Europa en weer in Amerika. Soundtrackwereld zal bij de show in Amsterdam op 21 mei aanwezig zijn.

Voor meer informatie zie https://www.gameofthronesconcert.com/


Film Music Prague 2018

19 – 22 april 2018 — Praag, Tsjechië
De volgende editie van het muziekfestival in Praag belooft weer geweldig te worden. We waren vorig jaar aanwezig en je kunt hierover terug lezen in onze Film Music Prague verslagen. Het 2018 programma is ook al aangekondigd en kan gelezen worden in onze programma-aankondiging.

Voor meer informatie over dit festival zie http://filmmusicprague.com/?lang=en


Krakau Filmmuziekfestival 2018

29 mei – 5 juni 2018 — Krakau, Polen
Veel is er nog niet bekend over de 11de editie van dit festival, behalve de data en Michael Nyman als eregast. We hebben vorig jaar erg genoten, zoals te lezen is in onze Krakau FMF verslagen.

Voor meer informatie over dit festival zie http://fmf.fm/


John Powell – Ice Age and beyond | Hollywood in Hamburg

24 juni 2018 — Hamburg, Duitsland
John Powell komt nog een keer naar Europa voor een eigen concert in Hamburg. Het is nog ver in de toekomst maar de tickets, voor de twee concerten op die dag, zijn nu al uitverkocht. Soundtrackwereld is aanwezig op het avondconcert.

Voor meer informatie zie: http://www.eventim.de/john-powell-ice-age-and-beyond-hollywood-in-hamburg-hamburg-Tickets.html


Fimucité

21-29 september, 2018 — Santa Cruz, Spanje
Er is elk jaar een prachtig filmmuziekfestival op het Spaanse eiland Tenerife. Allerlei concerten kunnen dan worden bijgewoond, met twee grote concerten in het laatste weekend van het festival. Eén concert gaat over muziek van films over buitenaards leven, en de tweede is de film Close Encounters of the Third Kind met live muziek. Soundtrackwereld zal waarschijnlijk bij deze twee concerten aanwezig zijn.

Zie voor meer informatie: http://fimucite.com


Brian Tyler Returns: Live in Concert

25 oktober 2018 — Londen, Engeland
Brian Tyler zal na een succesvol concert in Londen nogmaals een concert geven in deze stad. Soundtrackwereld zal hierbij aanwezig zijn.

Zie voor meer informatie:
https://www.philharmonia.co.uk/concerts/2108/london/royal_festival_hall/25_october_2018/brian_tyler_returns_live_in_concert


An Evening with John Williams in Concert

26 oktober 2018 — Londen, Engeland
Wat men niet voor mogelijk hield, gebeurt blijkbaar toch. John Williams komt namelijk voor één concert naar Europa en wel in het Royal Albert Hall in Londen. Op het moment dat de kaarten in de verkoop gingen, was het concert gelijk uitverkocht. Soundtrackwereld heeft voor dit concert kaarten weten te bemachtigen!

Zie voor meer informatie:
https://www.royalalberthall.com/tickets/events/2018/an-evening-with-john-williams-in-concert/


Mocht je op zoek zijn naar een concert dat hierboven niet bij staat, kun je altijd op de website Movies In Concert kijken. Op deze website zijn de meeste concerten over filmmuziek wel te vinden.