Concerten

Hieronder vind je een overzicht van leuke concerten, die we waarschijnlijk zullen bijwonen.

Game of Thrones Live Concert Experience

mei – oktober 2018 — Europa and Amerika
We hadden een fantastische ervaring in 2017 tijdens Game of Thrones Live Experience in New York. Door het grote succes wordt de show voortgezet in Europa en weer in Amerika. Soundtrackwereld zal bij de show in Amsterdam op 21 mei aanwezig zijn.

Voor meer informatie zie https://www.gameofthronesconcert.com/


Krakau Filmmuziekfestival 2018

29 mei – 5 juni 2018 — Krakau, Polen
Veel is er nog niet bekend over de 11de editie van dit festival, behalve de data en Michael Nyman als eregast. We hebben vorig jaar erg genoten, zoals te lezen is in onze Krakau FMF verslagen.

Voor meer informatie over dit festival zie http://fmf.fm/


John Powell – Ice Age and beyond | Hollywood in Hamburg

24 juni 2018 — Hamburg, Duitsland
John Powell komt nog een keer naar Europa voor een eigen concert in Hamburg. Het is nog ver in de toekomst maar de tickets, voor de twee concerten op die dag, zijn nu al uitverkocht. Soundtrackwereld is aanwezig op het avondconcert.

Voor meer informatie zie: http://www.eventim.de/john-powell-ice-age-and-beyond-hollywood-in-hamburg-hamburg-Tickets.html


MOSMA

3-7 juli 2018 – Malaga Spanje
Elke jaar is er een filmmuziekfestival in Malaga, Spanje. Op deze editie komen er veel bekende componisten, namelijk Marco Frisina, Taro Iwashiro, John Powell, Christophe Beck, Jeff Beal en Jeff Russo. Soundtrackwereld zal voor de eerste keer dit festival bezoeken.

Zie voor meer informatie: http://mosma.es


Fimucité

21-29 september, 2018 — Santa Cruz, Spanje
Er is elk jaar een prachtig filmmuziekfestival op het Spaanse eiland Tenerife. Allerlei concerten kunnen dan worden bijgewoond, met twee grote concerten in het laatste weekend van het festival. Eén concert gaat over muziek van films over buitenaards leven, en de tweede is de film Close Encounters of the Third Kind met live muziek. Soundtrackwereld zal waarschijnlijk bij deze twee concerten aanwezig zijn.

Zie voor meer informatie: http://fimucite.com


Brian Tyler Returns: Live in Concert

25 oktober 2018 — Londen, Engeland
Brian Tyler zal na een succesvol concert in Londen nogmaals een concert geven in deze stad. Soundtrackwereld zal hierbij aanwezig zijn.

Zie voor meer informatie:
https://www.philharmonia.co.uk/concerts/2108/london/royal_festival_hall/25_october_2018/brian_tyler_returns_live_in_concert


An Evening with John Williams in Concert

26 oktober 2018 — Londen, Engeland
Wat men niet voor mogelijk hield, gebeurt blijkbaar toch. John Williams komt namelijk voor één concert naar Europa en wel in het Royal Albert Hall in Londen. Op het moment dat de kaarten in de verkoop gingen, was het concert gelijk uitverkocht. Soundtrackwereld heeft voor dit concert kaarten weten te bemachtigen!

Zie voor meer informatie:
https://www.royalalberthall.com/tickets/events/2018/an-evening-with-john-williams-in-concert/


Joe Hisaishi

9-10 februari 2019 – Parijs, Frankrijk
Joe Hisaishi keert terug naar Parijs voor een concert. Hij zal muziek spelen uit Hayao Miyazaki films, maar ook andere werken. Beide concerten zijn uitverkocht. Maar Soundtrackwereld zal wel aanwezig zijn op de zaterdagconcert.

Zie voor meer informatie: https://philharmoniedeparis.fr/en/activity/concert-symphonique/19388-joe-hisaishi


Mocht je op zoek zijn naar een concert dat hierboven niet bij staat, kun je altijd op de website Movies In Concert kijken. Op deze website zijn de meeste concerten over filmmuziek wel te vinden.