Concerten

Hieronder vind je een overzicht van leuke concerten, die we waarschijnlijk zullen bijwonen.

Star Wars: The Empire Strikes Back – Live in Concert

11-14 juli — Amsterdam
In Het Concertgebouw in Amsterdam wordt Star Wars: The Empire Strikes Back op een groot scherm vertoond met Het Residentie Orkest dat de muziek uitvoert onder leiding van Dirk Brossé. Soundtrackwereld zal het concert op 14 juli bijwonen.

Voor meer informatie zie: https://www.concertgebouw.nl/concerten/star-wars-the-empire-strikes-back-live-in-concert/11-07-2019

Met André Kuipers naar de maan

21-22 juli — Amsterdam
De astronoom André Kuipers en het Symfonieorkest Vlaanderen nemen je mee op een magische ruimtereis naar de maan in “Het Concertgebouw”. Beelden, verhalen en muziek van Richard Strauss, John Williams en meer. Soundtrackwereld zal aanwezig zijn op het concert op zaterdag 22 juli.

Voor meer informatie zie: https://www.concertgebouw.nl/concerten/met-andre-kuipers-naar-de-maan/21-07-2019-1/special=BankGiro+Loterij+ZomerConcerten/page=1


Fimucité

20-29 september, 2019 – Santa Cruz Spanje
Er is elk jaar een prachtig filmmuziekfestival op het Spaanse eiland Tenerife. Allerlei concerten kunnen dan worden bijgewoond. De eerste drie concerten zijn al aangekondigd.

Zie voor meer informatie: http://fimucite.com


Mocht je op zoek zijn naar een concert dat hierboven niet bij staat, kun je altijd op de website Movies In Concert kijken. Op deze website zijn de meeste concerten over filmmuziek wel te vinden.