Buma awards tijdens Buma Music In Motion

Momenteel vindt het evenement Buma Music In Motion plaats. Ze zeggen zelf over dit evenement:  “The event solely dedicated to the innovative use of music in media that brings together the very best minds and talents in the creative industries”.  Meer informatie over dit evenement is te vinden op https://www.buma-music-in-motion.nl. Buma heeft in maart al een awardceremonie gehouden. Maar ze hebben een paar extra categorieën aangekondigd en deze werden tijdens dit evenement uitgereikt.

Hier zijn de winnaars van deze awards:

 • Buma Award Best Original Composition Documentary, Short Film, Telefilm
  • Alex Simu voor Back to the Taj Mahal Hotel
 • Buma Award Best Original Composition in Trailer (for Film, TV, Gaming)
  • Beau D. Schaepman voor CinemAsia Film Festival Trailer 2017
 • Buma Music in Motion New Talent Award
  • Hans Nieuwenhuijsen voor de korte film Catastrophe

Winnaars, gefeliciteerd!

Author

 • Anton Smit

  Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *