BUMA Awards 2018 Genomineerden en winnaars

buma-awards-2018-logo-flatElk jaar worden de BUMA Awards uitgereikt. Dit jaar introduceerden ze voor het eerst een award voor “Beste originele filmscore” voor de beste filmmuziek uit Nederlandse films die in 2017 uitgekomen zijn.

Hieronder vind je de genomineerden met de winnaar vetgedrukt

Beste originele filmscore

  • Floris Verbeij – Bram Fischer
  • Fons Merkies en André Dziezuk – Storm: Letters van Vuur
  • Alex Simu – Verdwijnen

Gefeliciteerd Alex Simu!

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *