2021 GRAMMY Awards nominaties en winnaars

Op 14 maart 2021 zijn de GRAMMY Awards tijdens een online evenement uitgereikt. Er zijn veel categorieen, maar wij zijn alleen geïnteresseerd in die van visuele media. Hieronder vind je de nominaties met de winnaars vetgedrukt.

Best Score Soundtrack For Visual Media

 • Ad Astra – Max Richter
 • Becoming – Kamasi Washington
 • Joker – Hildur Guðnadóttir
 • 1917 – Thomas Newman
 • Star Wars: The Rise of Skywalker – John Williams

Best Song Written For Visual Media

 • “Beautiful Ghosts” uit Cats
 • “Carried Me With You” uit Onward
 • “Into the Unknown” uit Frozen 2
 • “No Time to Die” uit No Time to Die
 • “Stand Up” uit Harriet

Winnaars gefeliciteerd!

Auteur

 • Anton Smit

  Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *