Rutger Reinders wint Gouden Kalf voor beste muziek

Nederlands Film Festival © Felix Kalkman

Het Gouden Kalf is de prijs van het Nederlands Film Festival. Zoals meestal met deze prijzen zijn er veel categorieën. Maar voor deze site zijn we alleen geïnteresseerd in de beste muziek. De uitreiking werd gehouden tijdens de afsluitende gala op 4 oktober 2019.

Hier zijn de genomineerden tezamen met de winnaar die vetgedrukt is voor beste muziek 2019!

  • Joris Oonk – Baantjer Het Begin
  • Rutger Reinders – Dirty God
  • Pieter Perquin (a.k.a. Perquisite) – Niemand in de Stad

Gefeliciteerd Rutger!

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *