Minco Eggersman wint Gouden Kalf 2023 voor Beste Muziek

De Gouden Kalveren zijn de awards van het Nederlands Film Festival (NFF). Het is de meest prestigieuze prijs in de Nederlandse filmindustrie en ze werden op 29 september bekendgemaakt. Er zijn veel categorieën, maar wij zijn er maar in één geïnteresseerd: de award voor Beste Muziek. Hier zijn de genomineerden en de vetgedrukte winnaar voor Beste Muziek 2023!

  • Fons Merkies, Laurens Goedhart, Michiel Marsman en Manna Horsting – Zee van Tijd
  • Jorrit Kleijnen en Jacob Meijer – Toen ik je zag
  • Minco Eggersman – De Man uit Rome

We willen Eggersman feliciteren met het winnen van deze geweldige prijs.

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *