78e Golden Globe Award winnaars

Gisteravond werden de 78e Golden Globe Awards toegekend tijdens een online evenement. Er zijn veel categorieën, maar voor ons tellen er eigenlijk maar twee: “Beste filmmuziek” en “Beste Filmsong”. Hieronder vind je alle genomineerden waarbij de winnaars zijn vetgedrukt.

Beste filmmuziek

 • Mank – Trent Reznor, Atticus Ross
 • The Midnight Sky – Alexandre Desplat
 • News of the World – James Newton Howard
 • Soul – Jon Batiste, Trent Reznor, Atticus Ross
 • TENET – Ludwig Göransson

Best filmsong

 • “Fight for You” – Judas and the Black Messiah
 • “Hear My Voice” – The Trial of the Chicago 7
 • “Io sì” (“Seen”) – La vita davanti a sé (The Life Ahead)
 • “Speak Now” – One Night in Miami
 • “Tigress & Tweed” – The United States vs. Billie Holiday

Winnaars gefeliciteerd!

Auteur

 • Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.