Volker Bertelmann wint BAFTA voor Beste Originele Score

Op 19 maart 2023 werden de BAFTA’s voor de 76e keer uitgereikt door de British Academy of Film and Television Arts. Ze hebben maar één muziekcategorie, namelijk ‘Beste originele score’. Ik heb kleine verslagen geschreven voor elke nominatie, die je hier kunt vinden.

© BAFTA

Hieronder vind je alle genomineerden met de winnaar vetgedrukt.

Beste Originele Score

  • Volker Bertelmann – All Quiet on the Western Front
  • Justin Hurwitz – Babylon
  • Carter Burwell – The Banshees of Inisherin
  • Son Lux- Everything Everywhere All at Once
  • Alexandre Desplat – Guillermo del Toro’s Pinocchio

Felicitaties voor Volker Bertelmann!

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *