The Game Awards 2018 – Winnaar en genomineerden

The Game Awards is een zeer belangrijke awardshow in de game-industrie en wordt geproduceerd door gamejournalist Geoff Keighley. De winnaars worden gekozen door een combinatie van stemmen van fans en door een jury. Wij zijn natuurlijk alleen geïnteresseerd in de beste muziek categorie.

De genomineerden en de winnaar (vetgedrukt) zijn:

  • Celeste – Lena Raine
  • God of War – Bear McCreary
  • Marvel’s Spider-Man – John Paesano
  • Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – Joe Hisaishi
  • Octopath Traveler – Yasunori Nishiki
  • Red Dead Redemption 2 – Woody Jackson and  Daniel Lanois

Gefeliciteerd winnaars!!

 

Auteur

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *