Soundtrack World Unscripted #8

IFMCA Awards 2020, John Powell, Michael Giacchino, Nami Melumad, Ilan Eshkeri en Kris Bowers

‘Soundtrack Word Unscripted’ is een serie waar hoofdredacteur Anton Smit over zijn passie voor filmmuziek praat. Helaas doet hij dat wel in het Engels. In deze aflevering praat hij over de 2020 IFMCA Awards en zijn recensies van MEDAL OF HONOR: ABOVE AND BEYOND, FILM SUITES VOL. 1, A PERFECT PLANET en BRIDGERTON.

Bronnen

Auteur

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *