2020 IFMCA Award nominaties en winnaars

Terwijl alle bekende awards zijn uitgesteld tot maart en april hebben de International Film Music Critics Association hun eigen awards wel aangekond. Deze prijzen worden door liefhebbers van filmmuziek die deze muziek in hun bloed hebben uitgedeeld. Dit maakt hun keuze heel interessant: alle nominaties en winnaars zijn buitengewoon goed.

Hieronder zijn de nominaties voor hun twee hoofdcategorieën met de winnaar vetgedrukt.

Soundtrack van het jaar

Componist van het jaar

  • Federico Jusid
  • Bear Mccreary
  • Daniel Pemberton
  • Christopher Willis
  • Hans Zimmer

Dit zijn niet alle categorieën, want ze hebben veel meer subcategorieën. Deze kun je vinden op 2020 IFMCA Awards Winnaars, of bekijk hun aankondigingsvideo hieronder.

Auteur

  • Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website als hobby werkt Anton fulltime in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *