2019 IFMCA Award nominaties en winnaars

Elk jaar hebben de International Film Music Critics Association hun eigen awards. Deze prijzen hebben niet de glans van een Oscar of een Golden Globe, maar ze worden uitgedeeld door liefhebbers van filmmuziek die deze muziek in hun bloed hebben. Dit maakt hun keuze heel interessant: alle nominaties en winnaars zijn buitengewoon goed.

Hieronder zijn de nominaties voor hun twee hoofdcategorieën met de winnaar vetgedrukt.

Soundtrack van het jaar

Componist van het jaar

  • Alexandre Desplat
  • Hildur Guðnadóttir
  • Bear Mccreary
  • Thomas Newman
  • John Williams

Dit zijn niet alle categorieën, ze hebben veel meer subcategorieën. Deze kun je vinden op 2019 IFMCA Awards Winnaars. Of kijk het Youtube filmpje

Proficiat aan alle winnaars!

Auteur

  • Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.