Film Music Prague 2019 programma compleet

Film Music Prague is een prachtig filmfestival dat we al een paar jaar bijwonen. Je kunt hierover op onze site lezen en we zullen er dit jaar weer over schrijven. De volgende editie vindt plaats van 1 tot 4 februari. Vandaag hebben ze het laatste concert aangekondigd die het programma van deze editie compleet maakt.

Het programma

Vrijdag 1 februari – Stars of Hollywood: John Powell
Het eerste concert wordt een avond met John Powell, waar zijn filmmuziek wordt gespeeld.
Kaarten

Zaterdag 2 februari – Kyle Dixon & Michael Stein performing the music of Stranger Things
Het componistenduo zal de muziek van de hitshow Stranger Things uitvoeren. Je kunt een avond verwachten waarin we teruggaan naar de jaren ’80.
Kaarten

Zondag 3 februari – Legends: Ridley Scott
Dit concert richt zich op de muziek uit films van regisseur Ridley Scott. Harry Gregson-Williams heeft veel van zijn muziek gecomponeerd en zal als een speciale gast aanwezig zijn.
Kaarten

Maandag 4 februari – Remember Them: A Charity Gala
Dit concert zal muziek van Hollywood-componisten uitvoeren die niet voor film geschreven is . Het grootste stuk is A Prussian Requiem van John Powell, maar ook muziek van Howard Shore en John Williams wordt uitgevoerd.
Kaarten

We kijken enorm naar dit festival uit. Het wordt namelijk elk jaar beter.

True Stories - overzicht
© Pavel Král

Auteur

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *