Ennio Morricone komt naar Ahoy in September

De Italiaanse componist Ennio Morricone mag dan al op leeftijd zijn, maar hij treed nog steeds op! Op 19 september zal hij een concert geven in de Ahoy te Rotterdam. Twee jaar terug was hij ook al in Nederland en heeft hij de Ziggo Dome uitverkocht. Voor dit concert is een nieuw programma voorbereid en zal Ennio zelf het Tsjechisch Nationaal Symfonieorkest dirigeren tezamen met een 75-koppig koor.

Voor meer informatie zie: https://www.greenhousetalent.com/nl/agenda/ennio-morricone

Auteur

  • Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website als hobby werkt Anton fulltime in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *