Interview met Hannes De Maeyer

© Sander Buyk

We hadden de eer om een Belgisch componist Hannes De Maeyer te mogen interviewen. We hebben het gehad over het winnen van de World Soundtrack Award voor Best Score for a Belgian Production. Zijn muziek voor Torpedo:U-235, werken tijdens corona en andere dingen over zijn carrière. Je kan dit interview bekijken via Youtube of Soundtcloud en daar naast is dit interview ook volledig in het Engels uitgeschreven op Soundtrack World

Youtube

Soundcloud

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *