Data Krakau Filmmuziekfestival 2023 aangekondigd

De Poolse stad Krakau organiseert elk jaar in mei een filmmuziekfestival (FMF). Bezoekers kunnen gedurende vele dagen genieten van concerten, ontmoetingen met componisten en workshops over filmmuziek. We gaan al jaren naar dit festival, zelfs al voor de start van deze site. Als je nieuwsgierig bent naar eerdere edities, kun je meer informatie vinden in onze Krakau FMF-verslagen.

De organisatie KBF heeft reeds de data bekend gemaakt voor de 2023 editie, die zal worden gehouden van 23-30 mei 2023. Op 30 mei zal het FMF samenwerken met Hans Zimmer Live voor hun optreden in de Tauron Arena in Krakau. Deze samenwerking ziet er veelbelovend uit en we kijken uit naar wat de 16e editie van het FMF zal brengen!

Bron: Officiële aankondiging op Facebook

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

    Bekijk Berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *