Boek “JERRY GOLDSMITH: A Musical Chameleon” door Christian Aguilera

Een van de grootste filmmuziekcomponisten die jammer genoeg niet meer onder ons is, is Jerry Goldsmith. Naast het beluisteren van zijn fantastische filmmuziek, kun je over zijn leven en werk lezen in Jerry Goldsmith: A Musical Chameleon, uitgegeven door Kane Ediciones. Het boek is officieel in het Spaans geschreven door Christian Aguilera maar werd onlangs vertaald naar het Engels. Het boek bevat ook veel foto’s en een voorwoord van de bekende soundtrackproducent Robert Townson.


Als je een exemplaar wil pre-orderen, kan dat via kaneediciones.com

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *