Kleine bedrage aan het boek ‘Alles is Film’

Een van de belangrijkste doelstellingen van Soundtrackwereld is het promoten van filmmuziek, vooral in Nederland waar de site is opgericht. Soms is een bijdrage heel klein, maar nog steeds geweldig. Onlangs verscheen het boek “Alles is Film” met verhalen over de Nederandse filmindustrie. Uiteraard staat er een hoofdstuk in over filmmuziek met verhalen van de Nederlandse filmcomponisten Tom Holkenborg, Fons Merkies, Bas Westerlaken en Matthijs Kieboom.  Op pagina 110 vind je een van onze foto’s die we hebben gemaakt tijdens de opnames van de muziek voor Wild van Matthijs Kieboom.  

Meer informatie over het boek kan je hier vinden:
https://www.allesisfilm.nl/

Hier is ons artikel over de opnames waar de foto is gemaakt:

Hier is ons eigen interview met Kieboom:

En tenslotte de recensie van de muziek voor Wild:


Je kunt het boek kopen op hun eigen site of op bol.com.

Auteur

  • Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.