Kleine bedrage aan het boek ‘Alles is Film’

Een van de belangrijkste doelstellingen van Soundtrackwereld is het promoten van filmmuziek, vooral in Nederland waar de site is opgericht. Soms is een bijdrage heel klein, maar nog steeds geweldig. Onlangs verscheen het boek “Alles is Film” met verhalen over de Nederandse filmindustrie. Uiteraard staat er een hoofdstuk in over filmmuziek met verhalen van de Nederlandse filmcomponisten Tom Holkenborg, Fons Merkies, Bas Westerlaken en Matthijs Kieboom.  Op pagina 110 vind je een van onze foto’s die we hebben gemaakt tijdens de opnames van de muziek voor Wild van Matthijs Kieboom.  

Meer informatie over het boek kan je hier vinden:
https://www.allesisfilm.nl/

Hier is ons artikel over de opnames waar de foto is gemaakt:

Hier is ons eigen interview met Kieboom:

En tenslotte de recensie van de muziek voor Wild:


Je kunt het boek kopen op hun eigen site of op bol.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *