Jerry Goldsmith toegevoegd aan “Walk of Fame”

Hollywood walk of fame from Flickr via Wylio
© 2009 Tamsin Slater, Flickr | CC-BY-SA | via Wylio

Jerry Goldsmith was één van de meest populaire filmmuziekcomponisten van de twintigste eeuw. Hij was bekend om de muziek van een paar Star Trek-films, Gremlins, Total Recall, Gremlins en veel andere films. Helaas is hij in 2004 overleden. Om hem en zijn muziek te eren is, op 9 mei 2017, zijn ster toegevoegd aan “The Hollywood Walk of Fame”. Componisten zoals David Newman en Christophe Beck, maar ook regisseur Paul Verhoeven waren aanwezig om dit evenement mee te maken.
Je kan de ceremonie hier terugkijken:

Auteur

  • Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website als hobby werkt Anton fulltime in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *