Bear McCreary wint Video Game Award voor beste muziek

The Game Awards is een zeer belangrijke awardshow in de game-industrie en wordt geproduceerd door gamejournalist Geoff Keighley. De winnaars worden gekozen door een combinatie van stemmen van fans en door een jury. Wij zijn natuurlijk alleen geïnteresseerd in de beste muziek categorie.

De genomineerden en de winnaar (vetgedrukt) zijn:

Gefeliciteerd Bear McCreary!

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *