Justin Hurwitz wint Golden Globe voor Babylon

Gisteravond werden de 80e Golden Globes uitgereikt. Er zijn veel categorieën, maar voor ons zijn alleen de muziekcategorieën interessant. Dit jaar ging “Best Original Score” naar Justin Hurwitz voor Babylon.

De Golden Globe voor “Best Song” werd gewonnen door Chandrabose en M.M. Keeravaani voor hun nummer “Naatu Naatu” uit RRR.

Proficiat aan de winnaars!

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *