Hernan Castro Fioravanti wint FMF Young Talent Award

Hernan Castro Fioravanti heeft de 12e editite gewonnen van de internationale wedstrijd voor jonge filmmuziekcomponisten op het Filmmuziekfestival in Krakau, Polen, omdat zijn compositie ter illustratie van een van de scènes uit The Peasants als beste werd beoordeeld. Hij woont in Utrecht en is werkzaam als componist, arrangeur, orkestrator, docent en geluidstechnicus. Hij neemt deel aan een Master of Music programma aan de Hogeschool voor de Kunsten – Muziek en Technologie (HKU) in Utrecht, Nederland.

Fioravanti, geboren in Argentinië, is na Matthijs Kieboom (2013) en Joep Sporck (2016) de derde Young Talent Award winnaar uit Nederland die deze prijs heeft gewonnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *