Soundtrackwereld is gereed!

Vanaf vandaag zijn wij live met onze nieuwe website Soundtrackwereld! Na maanden van hard werken kunnen we je eindelijk ons platform voor filmmuziek en muziek voor andere media, presenteren. We hebben ook een aantal mooie concerten in het vooruitzicht waar wij verslag van zullen doen. Er liggen al plannen om de eerste componist te interviewen. We hebben ook al ideeën voor leuke stukken om over te schrijven. Tot slot hebben wij al soundtracks in gedachten die wij willen reviewen. De eerste is al te vinden op deze site, namelijk: Rogue One door Michael Giacchino.

Neem een kijken je wat wij je te bieden hebben. Je kan ons ook vinden op twitter en facebook. Een “volg” of een “vind-ik-leuk” wordt zeker gewaardeerd.

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *