Soundtrackwereld is gereed!

Vanaf vandaag zijn wij live met onze nieuwe website Soundtrackwereld! Na maanden van hard werken kunnen we je eindelijk ons platform voor filmmuziek en muziek voor andere media, presenteren. We hebben ook een aantal mooie concerten in het vooruitzicht waar wij verslag van zullen doen. Er liggen al plannen om de eerste componist te interviewen. We hebben ook al ideeën voor leuke stukken om over te schrijven. Tot slot hebben wij al soundtracks in gedachten die wij willen reviewen. De eerste is al te vinden op deze site, namelijk: Rogue One door Michael Giacchino.

Neem een kijken je wat wij je te bieden hebben. Je kan ons ook vinden op twitter en facebook. Een “volg” of een “vind-ik-leuk” wordt zeker gewaardeerd.

Auteur

  • Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.