La La Land wint muziek Oscars

La la land wint oscarsJustin Hurwitz heeft een Oscar gewonnen voor de film La La Land. Daarnaast won La La Land ook de Oscar voor beste liedje: “City of Stars” gecomponeerd door Justin Hurwitz met de teksten van Benj Pasek en Justin Paul.

Helaas dus geen Oscar voor beste film zoals iedereen nu wel in het nieuws heeft gelezen.

Gefeliciteerd!

 

Auteur

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *