92ste Academy Awards genomineerden en winnaars

Gisteravond werden de Academy Awards uitgereikt. Deze Oscars worden gezien als de belangrijkste prijs die in de filmindustrie gewonnen kunne worden. Er zijn veel categorieën, maar wij zijn alleen geïnteresseerd in deze twee: “Best Original Score” en “Best Original Song”. Hieronder worden alle genomineerden genoemd met de winnaars vetgedrukt.

Best Original Score

Best Original Song

  • “I Can’t Let You Throw Yourself Away” uit Toy Story 4 – Randy Newman
  • “(I’m Gonna) Love Me Again” uit Rocketman – Elton John, Bernie Taupin
  • “I’m Standing With You” uit Breakthrough – Diane Warren
  • “Into The Unknown” uit Frozen II – Kristen Anderson-Lopez, Robert Lopez
  • “Stand Up” uit Harriet – Joshuah Brian Campbell, Cynthia Erivo

Winnaars gefeliciteerd!

Auteur

  • Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.