Soundtrackwereld en de huidige corona situatie

Zelfs met vaccinaties is de wereld nog steeds in de greep van het coronavirus. In veel landen kunnen mensen weer films zien in de bioscoop. Helaas is dat niet het geval voor ons hier in Nederland, waar alles weer gesloten is tot minstens half januari. Dit betekent dat het schrijven van uitgebreide recensies over soundtracks als de nieuwe Spider-Man en Matrix niet echt mogelijk is zonder de muziek in de context van de bijbehorende scènes te zien. Bovendien komen de feestdagen er ook aan. Als gevolg hiervan zal nieuwe inhoud de komende maand een beperkt zijn.

Als je graag meer wil lezen over filmmuziek en muziek uit andere media: op deze site kan je tal van recensies, interviews en concertverslagen vinden. Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar de draad weer oppakken. Tot die tijd: blijf gezond en voorzichtig.

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *