Anton Smit lid van de IFMCA

Hoofdredacteur van Soundtrackwereld Anton Smit is lid van de International Film Music Critics Association geworden. De IFMCA is een vereniging van online-, print- en radiojournalisten die gespecialiseerd zijn in het schrijven en uitzenden over originele film- en televisiemuziek. Naast het delen van hun passie en hun kennis van filmmuziek, zijn zij ook verantwoordelijk voor de IFMCA Awards die zeer gerespecteerd zijn in de filmmuziekindustrie en -gemeenschap. Smit zal vanaf nu betrokken zijn bij het stemproces voor deze awards.

Als lid van de IFMCA hoopt Anton Smit filmmuziek, en muziek uit andere media, nog meer te kunnen promoten dan hij nu al probeert te doen.

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *