Ruud Bos op 87-jarige leeftijd overleden

Helaas is de Nederlandse componist Ruud Bos dit weekend op 30 juni overleden. Hij was vele decennia lang een begrip in de Nederlandse filmmuziek. Bos was verantwoordelijk voor de muziek voor De Fabeltjeskrant, De Fabriek, Zeg ‘ns AAA en vele andere televisieseries waar ik mee opgegroeid ben. Daarnaast heeft hij ook veel bijgedragen aan films, theater, enzovoort.

Ruud Bos is 87 jaar geworden en hij zal worden gemist.

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *