Hans Zimmer wint Golden Globe voor Dune

Gisteravond zijn de 79e Golden Globes uitgereikt. Dit keer zonder een prijsuitreiking op de televisie in verband met wat controversiteit in te organisatie en corona. De winnaars zijn via Sociale Media bekend gemaakt en er waren dit keer geen toespraken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de awards in de muziek categorieën.


De Golden Globe voor beste muziek ging dit jaar naar Hans Zimmer voor Dune. De Golden Globe voor beste lied ging ook een beetje naar Zimmer, want die is gewonnen door Billie Eilish en Finneas O’Connell voor  hun lied “No Time to Die” uit de laatste James Bond film No Time to Die.

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *