Film Music Prague kondigt Joe Hisaishi concerten aan op 5 en 6 mei

Update: concert op 6 mei gevoegd!

Film Music Prague heeft een nieuwe samenwerking met de Japanse componist Joe Hisaishi voor drie concerten op 5 en 6 mei aangekondigd. De twee concerten op 5 mei zijn uitverkocht, maar die van 6 mei zijn net in de verkoop gegaan. Wees er snel bij voor kaartjes.

We hebben eerder een Joe Hisaishi-concert bijgewoond die georganiseerd was door Film Music Prague. Het was een van de beste ervaringen die we hebben gehad. Je kunt er alles over lezen in ons verslag.

Hisaishi concert
Joe Hisaishi in Praag

Dit programma zal anders zijn dan het vorige concert in Praag: dit concert is een standaardformaat, met muziek van de Ghibli-films, dat Hisaishi meerdere malen in de wereld heeft uitgevoerd. We hebben dit concert eerder al in Parijs bijgewoond, zoals te lezen is in dat concertverslag.

Joe Hisaishi - Kiki's Delivery Service
Joe Hisaishi in Parijs

We kijken uit naar dit concert in mei!

Auteur

  • Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.