Ella van der Woude wint Gouden Kalf 2022 voor Beste Muziek

Het Gouden Kalf is de award van het Nederlands Film Festival (NFF). Het is de meest prestigieuze onderscheiding in de filmindustrie in Nederland, en hij wordt uitgereikt tijdens het gala op 30 september. Er zijn veel categorieën, maar wij zijn maar in één ervan geïnteresseerd: de prijs voor Beste Muziek. Hier zijn de genomineerden en de winnaar vetgedrukt voor Beste Muziek 2022!

Wij willen Van der Woude van harte feliciteren met het winnen van deze geweldige prijs.

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *