FMF Krakau gaat voorgaande concerten streamen

Het filmmuziekfestival in Krakau is een van de festivals dat hun evenement moest afblazen vanwege het coronavirus. Als alternatief heeft de organisatie elke zondag een fantastisch concert gestreamd op hun Facebook-pagina. Ze hebben nu ook aangekondigd dat ze tijdens de oorspronkelijke evenementdagen een concert van een van hun vorige edities zullen streamen.

Hieronder kan je het tijdschema vinden. Als we een verslag van het concert beschikbaar hebben, kan je er meer over lezen door op de betreffende link te klikken:

Alle informatie is te vinden op de Krakau FMF Facebook-pagina, van waaruit ze de concerten zullen streamen, maar het zal ook op hun Youtube kanaal te vinden zijn. We kunnen het “bijwonen” van deze concerten ten zeerste aanbevelen  om de magie van dit prachtige festival te ervaren.

Auteur

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *