Soundtrack World Unscripted #6

Don Davis, Alan Silvestri, Austin Wintory, Lorne Balfe en meer

‘Soundtrack Word Unscripted’ is een serie waar hoofdredacteur Anton Smit over zijn passie voor filmmuziek praat. Helaas doet hij dat wel in het Engels. In deze aflevering praat hij over de Game Awards, zijn interview met Don Davis en zijn rescensies van THE PATHLESS, THE WITCHES and HIS DARK MATERIALS Series 2.

Bronnen

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

    Bekijk Berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *