Soundtrack World Unscripted #7

Favorieten van 2020, Hans Zimmer, Alexandre Desplat en John Paesano

‘Soundtrack Word Unscripted’ is een serie waar hoofdredacteur Anton Smit over zijn passie voor filmmuziek praat. Helaas doet hij dat wel in het Engels. In deze aflevering praat hij over zijn favorieten van 2020 en zijn recensies van MARVEL’S SPIDER-MAN: MILES MORALES, WONDER WOMAN 1984 en THE MIDNIGHT SKY.

Bronnen

Author

  • Anton Smit

    Anton is de hoofdredacteur en oprichter van Soundtrackwereld. Nadat hij een tijdje af en toe over filmmuziek had geschreven, vond hij het tijd worden om een eigen site te creëren om muziek uit film, maar ook uit andere media, te promoten. Naast tijd te besteden aan deze website is Anton lid van de International Film Music Critics Association, werkt Anton in de IT en speelt hij tuba in een lokaal orkest.

    Bekijk Berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *